Rehat

Posted: 20/04/2010 in Kamera

dah 2 minggu tak update… keje macam biasa, la ni sibuk dengan facebook, cari rakan-rakan.. Alhamdulilah ada yang dah jumpa masa bermastautin di KL, dah ada Dr(Phd)…Raden masih 1st Degree…

Lepas kursus Fotografi tempohari, hari2 mesti cari apa2 yang nak di snap.. pengalaman pertama kali snap hampir 400 keping. lepas tu guna manual, x guna auto…15hb Mei nak pi kursus lagi, Kursus Fotografi perkahwinan… dah beli pun mahal, nak kena cari supaya pulang modal… doakan rakan-rakan..

Rakan

Selepas tamat kursus KRS, dapat panggilan dari rakan sekampung, hampir 4 thn tak jumpa,rupanya dia mancing kat lombong rumah mertua Raden.. jauh tu….

Denda lewat

Kursus Sarjan KRS yang Raden kendalikan berjaya, seramai 52 kadet naik pangkat… seronok sebab dah ada PW1 dan PW2, semua dia orang yang urus, kami hanya memantau sahaja….

kayuhan minggu ni diteruskan.. semalam dapat 30 km..sekarang ni musim hujan sebelah petang, so kena berhati-hati…

Rakan seperjuangan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s