Kursus lagi…

Posted: 12/07/2009 in PPD

Minggu ini sekolah bermula dengan minggu Bahasa Inggeris,perhimpunan dan acara lain akan dihiasi dengan ucapan2 dalam BI sahaja..pelbagai aktiviti dijalankan..

7-9 Julai Raden terlibat kursu s Pembantu Jurulatih Pusat Kokurikulum,ikut surat kena bahagian Dokumentasi.. ready dengan kamera cap ayam aje.. tapi bila S/U tak datang, raden kena ambil alih tugas hingga selasai,alhamdulilah kedua2 tugas berjalan lancar..tak tidur di Pusat Koku, letih amat.. yang sedih bila nak update blog, komputer raden terbakar monitornya kena petir.. tengah sedih ni,gambar semua dalam h/disk tu…Komputer acer  yang lama tu buat hal juga,USB nya semua dah tak berfungsi, so kalau nak ambik data kena burn dlm cd…

11 Julai sekolah buat hari anugerah pelajar,tapi raden kena beri ceramah di SMK Seri Kampar,adalah masyuk sikit..lepas sampaikan ceramah pi ambik anak sedara di medan gopeng,

first time jejak...

first time jejak...

bawa ke lapangan terbang ada pameran jumpa gak 9W2YOP, deejay radio perak..

SMK Seri Kampar

SMK Seri Kampar

Hampir 60 guru terlibat….

tunjuk ajarku sifu..

tunjuk ajarku sifu..

cenderamata dari PK1

cenderamata dari PK1

seronok sekolah dah ada ISO ni.. bawa fail sana sini…jumpa rakan lama,bila tengok raden ada handy berminat pulak dia nak ambik exam.. dah masuk jarum..

sebahgian guru SMK Seri Kampar

sebahgian guru SMK Seri Kampar

Petang naikkan antena 58 setinggi 20 Kaki, QSO dengan 9W2VHH dan 9W2IPT, audio mantap 5-9… tq 9W2HBC… ada masa kita pi makan2… kehhh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s