Minggu Ke-18 persekolahan

Posted: 11/05/2009 in Uncategorized

Diam x diam, dah masuk minggu ke-18 persekolahan,3 tajuk dah abis aku ngajar, sebab kena buat projek dan folio untuk KHB T3, Semalam pi uruskan rakan punya insuran dan pi rumah PARTS. Seronok juga tengok rakan2 baru belajar nak ambik exam RAE 24 Jun nanti.

Sebelh petang selepas Asar, teman se Tman ngajak ke hopital ziarah,naik basikal lagi 9 orang.. kenapa x percaya…

tempat letak basikal hospital Batu Gajah

tempat letak basikal hospital Batu Gajah

Sempat posting kat bangunan kerajaan

Sempat posting kat bangunan kerajaan

Keputusan mahkamah tinggi yang ditunggu2 rakyat Perak dah keluar, YAB Ir Mohd Nizar kekal MB Perak, sian yang baru tu.. nak buat camna, cuba lagi PRU13..

Balik rumah petang tadi baru ingat, Raden ada tanam pokok nanas dah masuk 3 keturunan..masa tanam dulu, bila berbuah, jambulnya Raden tanam.. oleh kerana tak de tanah, Raden tanam kat dalam pasu…dah 2 kali makan, mudah2an kali ini dapat makan lagi… bukan ape ekonomi meleset takut ada yg berkenan…cuma la ni raden ngidam nak makan ubi rebus.. hujan2 lak tu.. ishhhh

Baru sebesar penumbuk Raden

Baru sebesar penumbuk Raden

Tanam dalam pasu tuu..

Tanam dalam pasu tuu..

Tak lama lagi pelajar exam mid year… harap2 deme bersedia…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s