Mesyuarat ICT

Posted: 10/12/2008 in Uncategorized

img_0649

Semalam pi mesyuarat jam 11 pg, sampai jam 2 ptg, makan kat kedai dengan Reduan,Timbalan Penaziran. Hujan kat Gombak . Mesyuarat bersama Pengarah Pengurusan.Tahun depan kena update database http://mypasti.com .Mudah-mudahan, tapi masalahnya syarikat yang kami sewa server dah tak ada lagi kt Batu Gajah.. Camana nak buat. kalau rakan-rakan ada idea bagus juga… hari ni kena pi KL lagi, mesyuarat lagi, esok pagi2 dah kena naik fligh pi sabah… First time naik flight, tak tau la camana agaknya…

Advertisements
Comments
  1. en_me says:

    oke tannns, good luck naik kapal terbang ittewww.. macam naik bas jakkks.. jgn luper balik tampal gambo erk.. ehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s